Onderstaande tekst dient slechts ter indicatie.
huisgemaakt zuurdesembrood, kefirboter, olijven | |
aperitief | |
mousserend Vespri, Il ceo, Veneto, Italië | 8,5 |
Misty cocktail met onze eigen vermouth | 10 |
Nocino huisgemaakt | 10 |
huisgemaakte soda wisselend | 8,5 |
3-gangenmenu | 49,5 |
4-gangenmenu | 55 |
5-gangenmenu | 65 |
wijnarrangement | 40 |
losse wijnen uit het arrangement | 8,5 |
à la carte | |
ragout en kimchi kroket | 15 |
biet, hazelnoot, gerookte sabayon | 15 |
gerookte paddestoelen, sjalotten crème, zonnebloem pit | 15 |
terrine, pruim, sla, mosterd vinaigrette | 15 |
zoete aardappel gnocchi, gefermenteerde chili, bottarga | 18 |
bbq hamachi, pompoen, pak soy | 32 |
nagerechten | |
huisgemaakte kaas | 15 |
chocolade terrine, fleur de sel | 9 |
druif-sorbet, zuurdesem waffel, biet molasses | 9 |
nagerechten | |
St. Romain coffee Bourgogne, Frankrijk | |
espresso/koffie | 3,5 |
dubbele espresso | 5 |
cappuccino | 4 |
Postcard Teas Londen, VK | |
groene thee: sencha - Japan | 4 |
oolong thee: anxi ti guan yin - China | 4 |
zwarte thee: sacchma - Iran | 4 |
digestieven en sake | |
Grappa di Papa (45% vol) | 8,5 |
La Vieille Prune (42% vol) — Louis Roque, Dordogne | 8 |
Noix de Pays d ́Oc (17% vol) — Laurent Cazottes, Occitania | 8 |
Yoigokochi Yuzu 2020 (7%) Tsuru Ume - Hyõgõ, Japan | 6 |
Natsu mikan (7%) Heiwa Shuzō - Wakayama, Japan | 6 |