Onderstaande tekst dient slechts ter indicatie.
huisgemaakt zuurdesembrood, kefirboter, olijven | |
aperitief | |
mousserend Touch of light 2023, Niloufar, Catalonië, Spanje | 8,5 |
cider Le Poiré, peer, Normandië, Frankrijk | 8,5 |
gin tonic | 12 |
Misty cocktail met onze eigen vermouth | 10 |
huisgemaakte soda wisselend | 8,5 |
3-gangenmenu | 49,5 |
4-gangenmenu | 55 |
5-gangenmenu | 65 |
wijnarrangement | 40 |
losse wijnen uit het arrangement | 8,5 |
à la carte | |
ei, ansjovis | 3 |
huisgemaakte coppa & bbq witte perzik | 15 |
crudo | 15 |
zuurdesem pizza met aubergine, tomaat en straciatella | 15 |
zuurdesem pizza met tonijnhart en eidooier | 18 |
hamachi, haricot verts, tomaat, beurre blanc | 32 |
nagerechten | |
verse aardbeien, custard | 9 |
chocoladesorbet, fleur de sel | 9 |
fiore, hazelnoot praline, boekweit koekje | 15 |
St. Romain coffee Bourgogne, Frankrijk | |
espresso/koffie | 3,5 |
dubbele espresso | 5 |
cappuccino | 4 |
Postcard Teas Londen, VK | |
groene thee: sencha - Japan | 4 |
oolong thee: anxi ti guan yin - China | 4 |
zwarte thee: sacchma - Iran | 4 |
digestieven en sake | |
La Vieille Prune (42% vol) — Louis Roque, Dordogne | 8 |
Noix de Pays d ́Oc (17% vol) — Laurent Cazottes, Occitania | 8 |
Mii No Umeshu (10%) Mii No Kotobuki - Fukuoka, Japan | 7 |
Yoigokochi Yuzu 2020 (7%) Tsuru Ume - Hyõgõ, Japan | 6 |
Natsu mikan (7%) Heiwa Shuzō - Wakayama, Japan | 6 |