Onderstaande tekst dient slechts ter indicatie.
aperitief | |
---|---|
mousserend Pépin pétnat, Picpoul, Ugni Blanc, Muscat, Chardonnay, Elzas | 8,5 |
cider Le Poiré, peer, Normandië | 8,5 |
Misty onze eigen vermouth | 8 |
huisgemaakt zuurdesembrood, kefirboter, olijven | |
5-gangenmenu | 59,5 |
5-gangenmenu vegetarisch | 49,5 |
wijnarrangement | 37,5 |
losse wijnen uit het arrangement | 8,5 |
à la carte | |
oester, karnemelk-granita, mierikswortel | 3 |
huisgemaakte charcuterie: coppa, pancetta, finocchiona | 18 |
oesterzwam-tempura, oestermayonnaise | 15 |
inktvis, zeewier, sesamzaad | 18 |
lamszwezerik, gepekelde groene tomaat | 15 |
kool, kreeften bisque, zonnebloempit | 18 |
hamachi, radicchio, paddestoelen, gerookte sabayon | 28 |
fazant, kimchi, jus | 28 |
nagerechten | |
clementine: custard, sorbet&granita | 9 |
chocoladeterrine, fleur de sel | 9 |
huisgemaakte kaas, cedro | 15 |
nagerechten | |
Saint Romain Coffee Roastery Bourgogne, Frankrijk | |
espresso/koffie | 3,5 |
dubbele espresso | 5 |
cappuccino | 4 |
Postcard Teas Londen, VK | |
groene thee: sencha - Japan | 4 |
oolong thee: anxi ti guan yin - China | 4 |
zwarte thee: sacchma - Iran | 4 |
boekweit: soba cha - Japan | 4 |
digestieven en sake | |
Calvados (40% vol) | 8,5 |
Grappa di Papa (45% vol) | 8,5 |
La Vieille Prune (42% vol) — Louis Roque, Dordogne | 8 |
Noix de Pays d ́Oc (17% vol) — Laurent Cazottes, Occitania | 8 |
Coings Sauvages (18% vol) — Laurent Cazottes, Occitania | 10 |
Guignes & Guins (18% vol) — Laurent Cazottes, Occitania | 12 |
Mii No Umeshu (10%) Mii No Kotobuki - Fukuoka, Japan | 7 |
Yoigokochi Yuzu 2020 (7%) Tsuru Ume - Hyõgõ, Japan | 6 |