Onderstaande tekst dient slechts ter indicatie.
huisgemaakt zuurdesembrood, kefirboter, olijven | |
aperitief | |
mousserend Touch of light 2023, Niloufar, Catalonië, Spanje | 8,5 |
cider Le Poiré, peer, Normandië, Frankrijk | 8,5 |
gin tonic | 12 |
Misty cocktail met onze eigen vermouth | 10 |
huisgemaakte soda wisselend | 8,5 |
4-gangenmenu | 55 |
5-gangenmenu | 65 |
wijnarrangement | 40 |
losse wijnen uit het arrangement | 8,5 |
à la carte | |
oester, mierikswortel, komkommer | 3 |
huisgemaakte charcuterie: coppa, lonza en lardo | 18 |
gele biet terrine, zwarte knoflook, hazelnoot | 15 |
gerookte oesterzwam, sjalottencrème, zonnebloempit | 15 |
verse spaghetti, tonijnhart, eidooier | 20 |
bbq zeeduivel, doperwten, beurre blanc | 32 |
bbq kwartel, witte asperges, rabarber | 32 |
nagerechten | |
chocolade sorbet, fleur de sel | 9 |
grapefruit sorbet, magnolia, aardbeien | 9 |
huisgemaakte en gerijpte kaas, hazelnoot praline, haverkoek | 15 |
St. Romain coffee Bourgogne, Frankrijk | |
espresso/koffie | 3,5 |
dubbele espresso | 5 |
cappuccino | 4 |
Postcard Teas Londen, VK | |
groene thee: sencha - Japan | 4 |
oolong thee: anxi ti guan yin - China | 4 |
zwarte thee: sacchma - Iran | 4 |
digestieven en sake | |
La Vieille Prune (42% vol) — Louis Roque, Dordogne | 8 |
Noix de Pays d ́Oc (17% vol) — Laurent Cazottes, Occitania | 8 |
Mii No Umeshu (10%) Mii No Kotobuki - Fukuoka, Japan | 7 |
Yoigokochi Yuzu 2020 (7%) Tsuru Ume - Hyõgõ, Japan | 6 |
Natsu mikan (7%) Heiwa Shuzō - Wakayama, Japan | 6 |