Onderstaande tekst dient slechts ter indicatie.
aperitief | |
---|---|
mousserend Malvasia il mio 2023, Emilia Romagna | 8,5 |
cider Le Poiré, peer, Normandië | 8,5 |
Misty cocktail met onze eigen vermouth | 10 |
huisgemaakt zuurdesembrood, kefirboter, olijven | |
4-gangenmenu | 55 |
5-gangenmenu | 65 |
wijnarrangement | 40 |
losse wijnen uit het arrangement | 8,5 |
à la carte | |
oester, karnemelk-granita, mierikswortel | 3 |
huisgemaakte charcuterie, grove mosterd, ingemaakte artisjok | 18 |
gefrituurde aardappelkoek, karnemelk, frisée, ei bottarga | 12,5 |
bieten tartaar, pomelo, crème fraiche | 12,5 |
gerookte paddestoelen, sjalotcrème, zonnebloempit | 15 |
varkensschouder en miso kroket, yuzu kosho | 12,5 |
verse spaghetti, tonijnhart, eidooier | 18 |
bbq snoekbaars, radicchio, knolselderij, bergamot | 29 |
bbq eend: filet, worst, kool crème, jus | 29 |
nagerechten | |
clementine: sorbet en custard | 9 |
honingraat ijs, warme chocolade mousse | 9 |
huisgemaakte kaas, pompoen pit crème, haverkoek | 15 |
nagerechten | |
Saint Romain Coffee Roastery Bourgogne, Frankrijk | |
espresso/koffie | 3,5 |
dubbele espresso | 5 |
cappuccino | 4 |
Postcard Teas Londen, VK | |
groene thee: sencha - Japan | 4 |
oolong thee: anxi ti guan yin - China | 4 |
zwarte thee: sacchma - Iran | 4 |
boekweit: soba cha - Japan | 4 |
digestieven en sake | |
Grappa di Papa (45% vol) | 8,5 |
La Vieille Prune (42% vol) — Louis Roque, Dordogne | 8 |
Noix de Pays d ́Oc (17% vol) — Laurent Cazottes, Occitania | 8 |
Mii No Umeshu (10%) Mii No Kotobuki - Fukuoka, Japan | 7 |