Lux

Onderstaande tekst dient slechts ter indicatie.

aardappelbroodje, olijfolie, olijven
5-gangenmenu (alleen per tafel) 55
wijnarrangement 35
à la carte
oester (per stuk) 3,5
oesterzwam, kimchi 12,5
bietenterrine, bearnaise, hazelnoot, bergamot 12,5
zeebaars, pomelo, sechuan 15
tartaar, oestermayonaise, chips 15
dumpling, langoustines, radijs, dille 15
spaghetti, tonijnhart, eidooier 15
octopus, pompoen, erwtenmiso 20
sukade, knolselderij, postelein, jus 20
nagerechten
chocoladeterrine, fleur de sel 8
cardamomcake, druivensorbet 8
delice des cremiers, cracker, appel-gemberjam 10
aperitief
Le Petit Beaufort 2014/2015 (12.5%) Domaine Alice Beaufort (Alice & Quentin Beaufort) - Cote-d'Or, Frankrijk 8,5
Gentiane Extra Bitter 2019 (20%), Domaine la Bohème & Harry Lester - Auvergne, Frankrijk 7,5
gin & tonic 10
bier
Saison Dupont (6,5% vol) 33 cl 4
Marriage Parfait oude geuze 2017 (8% vol) 37,5 cl 9
Kriek Marriage Parfait oude geuze 2018 (8% vol) 37,5 cl 13
fris
Bru bruisend mineraalwater 25 cl 3
Spa rood bruisend mineraalwater 75 cl 6
Royal Club tonic 20 cl 3
Fritz-Spritz citroensoda 33 cl 4
Fritz-Spritz rabarbersoda 33 cl 4
thee
groene thee: sencha kyoto, Crusio Tea – Japan 3,5
oolong thee: anxi ti kuan yin, Crusio Tea – China 3,5
zwarte thee: Ceylon, Crusio Tea – Sri Lanka 3,5
boekweit: soba cha, Crusio Tea - Japan 3,5
digestieven
La Vieille Prune (42% vol) - Louis Roque, Dordogne 7
distillato di albicocche 2015 (41% vol) - Capovilla, Veneto 12,5
grappa Breg, Gravner 2008 (52% vol) - Capovilla, Veneto 11