Lux

Er is een proefmenu van 7 gangen voor EUR 45 (alleen per tafel), maar er kan ook à la carte gegeten worden.

7-gangenmenu (alleen per tafel) 45
voorgerechten
oesters van monsieur Jean-Paul, per stuk 3,5
fior di latte met savooiekool en olijfolie 10
vitello tonnato 10
huisgerijpte vleeswaren 10
gebakken eendenhartjes met citroen en peterselie 10
tussengerechten
ribollita 10
tortellini met langzaam gegaarde procureur en savooiekool 13,5
verse spaghetti met geraspt tonijnhart en eidooier 13,5
hoofdgerechten
gebakken kabeljauwfilet met schorseneren en bagna caoda 17,5
gebakken eendenborst met gestoofde linzen en mierikswortel 17,5
desserts
chocoladeterrine met fleur de sel 6,5
biancomangiare met karamel 6,5
chanteraine met sesamcracker en peer 6,5
comté & vin jaune 13,5
dessertwijn
Brut 2015, Cyril Zangs – Normandië, Frankrijk 6
Tokaji Szamardoni sweet 2012, Sajgo Cellars - Tokaji, Hongarije 6
Moscato d’Asti 2016, Bera Vittorio e Figli – Piëmonte, Italië 7,5
Vin Jaune 2009, Domaine des Marnes Blanches – Jura, Frankrijk 10
Tokaji Hárslevelü vieux ouillé 2007, Sajgo Cellars/Wouter de Bakker – Tokaji, Hongarije 6
Vernaccia di Oristano 2006, Contini – Sardinië, Italië 7
digestieven
Grappa Marolo di Barolo 2007, Marolo 8
La Veille Prune, Louis Roque 7
Rastafia, Domaine des Cavarodes 8
Amaretto di Mombaruzzo, Berta 6
Limoncello 6