Lux

Onderstaande tekst dient slechts ter indicatie.

aperitief
mousserend Pépin pétnat, Picpoul, Ugni Blanc, Muscat, Chardonnay, Elzas 8,5
cider Le Poiré, peer, Normandië 8,5
Misty onze eigen vermouth 8
huisgemaakt zuurdesembrood, kefirboter, olijven
5-gangenmenu 59,5
5-gangenmenu vegetarisch 49,5
wijnarrangement 37,5
losse wijnen uit het arrangement 8,5
à la carte
oester, karnemelk-granita, mierikswortel 3
huisgemaakte charcuterie: coppa, pancetta, finocchiona 18
oesterzwam-tempura, oestermayonnaise 15
inktvis, zeewier, sesamzaad 18
lamszwezerik, gepekelde groene tomaat 15
kool, kreeften bisque, zonnebloempit 18
hamachi, radicchio, paddestoelen, gerookte sabayon 28
fazant, kimchi, jus 28
nagerechten
clementine: custard, sorbet&granita 9
chocoladeterrine, fleur de sel 9
huisgemaakte kaas, cedro 15
nagerechten
Saint Romain Coffee Roastery Bourgogne, Frankrijk
espresso/koffie 3,5
dubbele espresso 5
cappuccino 4
Postcard Teas Londen, VK
groene thee: sencha - Japan 4
oolong thee: anxi ti guan yin - China 4
zwarte thee: sacchma - Iran 4
boekweit: soba cha - Japan 4
digestieven en sake
Calvados (40% vol) 8,5
Grappa di Papa (45% vol) 8,5
La Vieille Prune (42% vol) — Louis Roque, Dordogne 8
Noix de Pays d ́Oc (17% vol) — Laurent Cazottes, Occitania 8
Coings Sauvages (18% vol) — Laurent Cazottes, Occitania 10
Guignes & Guins (18% vol) — Laurent Cazottes, Occitania 12
Mii No Umeshu (10%) Mii No Kotobuki - Fukuoka, Japan 7
Yoigokochi Yuzu 2020 (7%) Tsuru Ume - Hyõgõ, Japan 6