Lux

Onderstaande tekst dient slechts ter indicatie.

huisgemaakt zuurdesembrood, kefir boter, lavendel amandelen
5-gangenmenu 59,5
5-gangenmenu vegetarisch 49,5
wijnarrangement 37,5
snacks
oester, gember 4
gerookte sardines 10
ansjovis 8
huis charcuterie: coppa, beef coppa, lardo 15
à la carte
lamsoor, tahin, gochugaru-vinaigrette 12,5
crepaudine biet, radicchio, lambada aardbeien, jersey feta 15
langoustines, zwarte knoflook, mandarijn kosho 15
witte asperges, doperwten, beurre blanc 18
verse spaghetti, tonijnhart, eidooier 18
bbq nordzee tarbot, voorjaars groente, gerookte sabayon 28
procureur, verse chorizo, oesterzwam, lamsoor 28
nagerechten
karnemelk-panna cotta, karamel 8
chocoladeterrine, fleur de sel 8
huisgemaakte kaas, rabarber compote, haverkoek 15
fris
san pellegrino bruisend mineraalwater 75 cl 5
naturfrisk sinaasappel 25 cl 4
naturfrisk vlierbloesem 25 cl 4
naturfrisk indian tonic 25 cl 4
thee
groene thee: sencha - Japan 3,5
oolong thee: anxi ti guan yin - China 3,5
zwarte thee: ceylon - Sri Lanka 3,5
boekweit: soba cha - Japan 3,5
sake & dessertwijn
Yoigokochi Yuzu 2020 (7%) Tsuru Ume - Hyõgõ, Japan 6
Mii No Umeshu (10%) Mii No Kotobuki - Fukuoka, Japan 7
Natsu Mikan 2022 (7%) Heiwa Shuzõ - Wakayama, Japan 7
digestieven
Vin de Liqueur Domaine des Cavarodes Rastafia (17.5%) 8
Grappa Kmetija Stekar (40%) 8,5
Calvados (40%) 8,5
La Vieille Prune (42% vol) — Louis Roque, Dordogne 8