Lux

Onderstaande tekst dient slechts ter indicatie.

huisgemaakt zuurdesembrood, kefirboter, olijven
aperitief
mousserend Vespri, Il ceo, Veneto, Italië 8,5
Misty cocktail met onze eigen vermouth 10
Nocino huisgemaakt 10
huisgemaakte soda wisselend 8,5
3-gangenmenu 49,5
4-gangenmenu 55
5-gangenmenu 65
wijnarrangement 40
losse wijnen uit het arrangement 8,5
à la carte
oesters pst 3
ragout en kimchi kroket 8
jersey kaas 8
druiventaartje 15
gerookte lions mane, sjalotten crème, zonnebloem pit 15
koolrabi, zeewier, mosselen 15
terrine, pruim, sla, mosterd vinaigrette 15
zoete aardappel gnocchi, gefermenteerde chili, bottarga 20
verse spaghetti, tonijnhart, eidooier 20
bbq zeebaars, pompoen, zwarte knoflook 32
bbq procureur, coco bonen, jus 32
nagerechten
huisgemaakte kaas 15
chocolade terrine, fleur de sel 9
appelsorbet, karamel-semifredo 9
St. Romain coffee Bourgogne, Frankrijk
espresso/koffie 3,5
dubbele espresso 5
cappuccino 4
Postcard Teas Londen, VK
groene thee: sencha - Japan 4
oolong thee: anxi ti guan yin - China 4
zwarte thee: sacchma - Iran 4
digestieven en sake
Grappa di Papa (45% vol) 8,5
La Vieille Prune (42% vol) — Louis Roque, Dordogne 8
Noix de Pays d ́Oc (17% vol) — Laurent Cazottes, Occitania 8
Yoigokochi Yuzu 2020 (7%) Tsuru Ume - Hyõgõ, Japan 6
Natsu mikan (7%) Heiwa Shuzō - Wakayama, Japan 6