Lux

Onderstaande tekst dient slechts ter indicatie.

aperitief
mousserend Pépin pétnat, Picpoul, Ugni Blanc, Muscat, Chardonnay, Elzas 8,5
cider Le Poiré, peer, Normandië 8,5
Misty onze eigen vermouth 8
huisgemaakt zuurdesembrood, kefirboter, olijven
4-gangenmenu 55
5-gangenmenu 65
wijnarrangement 40
losse wijnen uit het arrangement 8,5
à la carte
oester, karnemelk-granita, mierikswortel 3
huisgemaakte charcuterie: coppa, pancetta, finocchiona 18
gefrituurde aardapelkoek, jersey mayo, ei bottarga 12,5
bieten tartaar, crème fraiche, pomelo 12,5
gerookte paddestoelen, sjalotcrème, zonnebloempit 15
lamszwezerik, gepekelde groene tomaat 15
inktvis, amba 15
verse spaghetti, tonijnhart, eidooier 18
bbq tarbot, radicchio, knolselderij puree 29
geroosterde varkenschouder, krieltjes, bospeen, jus 29
nagerechten
clementine: sorbet en granita 9
honingraat ijs, warme chocolade mousse, bruine boter cake 9
huisgemaakte kaas, cedro 15
nagerechten
Saint Romain Coffee Roastery Bourgogne, Frankrijk
espresso/koffie 3,5
dubbele espresso 5
cappuccino 4
Postcard Teas Londen, VK
groene thee: sencha - Japan 4
oolong thee: anxi ti guan yin - China 4
zwarte thee: sacchma - Iran 4
boekweit: soba cha - Japan 4
digestieven en sake
Grappa di Papa (45% vol) 8,5
La Vieille Prune (42% vol) — Louis Roque, Dordogne 8
Noix de Pays d ́Oc (17% vol) — Laurent Cazottes, Occitania 8
Coings Sauvages (18% vol) — Laurent Cazottes, Occitania 10
Guignes & Guins (18% vol) — Laurent Cazottes, Occitania 12
Mii No Umeshu (10%) Mii No Kotobuki - Fukuoka, Japan 7