Onderstaande tekst dient slechts ter indicatie.
aperitief | |
---|---|
mousserend Malvasia il mio 2023, Emilia Romagna | 7,5 |
cider Von Hexen & Feen 2022, Franken | 7,5 |
Misty onze eigen vermouth | 8 |
huisgemaakt zuurdesembrood, kefirboter, olijven | |
5-gangenmenu | 59,5 |
5-gangenmenu vegetarisch | 49,5 |
wijnarrangement | 37,5 |
losse wijnen uit het arrangement | 7,5 |
à la carte | |
oesters, pancetta, bieslook | 3 |
huisgemaakte charcuterie: coppa, pancetta, finocchiona | 18 |
zeebaars, radijs, lime pickle | 15 |
eend, kimchi | 15 |
bbq hamachi, knolselderij, padddestoelen, bergamot | 28 |
zuurdesem pizza's | |
paddestoelen, pancetta, kimchi | 18 |
tonijnhart, jersey ricotta, dooier | 15 |
nagerechten | |
vijgenblad ijs | 5 |
chocoladeterrine, fleur de sel | 8 |
huisgemaakte en gerijpte kaas, cedro | 15 |
Postcard Teas | |
groene thee: sencha - Japan | 4 |
oolong thee: anxi ti guan yin - China | 4 |
zwarte thee: sacchma - Iran | 4 |
boekweit: soba cha - Japan | 4 |
digestieven en sake | |
Calvados (40% vol) | 8,5 |
Grappa di Papa (45% vol) | 8,5 |
La Vieille Prune (42% vol) — Louis Roque, Dordogne | 8 |
Noix de Pays d ́Oc (17% vol) — Laurent Cazzotes, Occitania | 8 |
Coings Sauvages (18% vol) — Laurent Cazzotes, Occitania | 10 |
Guignes & Guins (18% vol) — Laurent Cazzotes, Occitania | 12 |
Mii No Umeshu (10%) Mii No Kotobuki - Fukuoka, Japan | 7 |
Yoigokochi Yuzu 2020 (7%) Tsuru Ume - Hyõgõ, Japan | 6 |