Onderstaande tekst dient slechts ter indicatie.
focaccia, olijven | |
5-gangenmenu | 57,5 |
5-gangenmenu vegetarisch | 47,5 |
wijnarrangement | 37,5 |
snacks | |
oester, rabarbergranita | 4 |
ansjovis (4st.) | 5 |
bordje kaas (3st.) | 12,5 |
saucisson sec, pickles, huisgemaakte mosterd | 8 |
à la carte | |
fritto misto | 10 |
fior di latte, gegrilde perzik, basilicum | 12,5 |
bietenterrine, holandaise, hazelnoot | 12,5 |
beef coppa, gegrilde mais, shiitake | 15 |
koolrabi, bulgur, oesterzwam, paddestoelenbouillon | 15 |
verse spaghetti, tonijnhart, eidooier | 18 |
inktvis, spitskool, miso | 28 |
geroosterde eend, pompoencreme, jus | 28 |
nagerechten | |
vijgentaart, creme fraiche | 8 |
chocoladeterrine, fleur de sel | 8 |
grijze duin, appel-gember jam, haverkoek | 15 |
nagerechten | |
vijgentaart, creme fraiche | 8 |
chocoladeterrine, fleur de sel | 8 |
grijze duin, appel-gember jam, haverkoek | 15 |
dessertwijn | |
Yoigokochi Yuzu 2020 (7%) Tsuru Ume - Hyõgõ, Japan | 6 |
Natsu Mikan 2022 (7%) Heiwa Shuzõ - Wakayama, Japan | 7 |
fris | |
san pellegrino bruisend mineraalwater 75 cl | 6 |
huisgemaakte vlierbloesem cordial | 3 |
naturfrisk framboos 25 cl | 3,5 |
naturfrisk vlierbloesem 25 cl | 3,5 |
naturfrisk indian tonic 25 cl | 3 |
thee | |
groene thee: sencha kyoto - Japan | 3,5 |
oolong thee: anxi ti kuan yin - China | 3,5 |
zwarte thee: Ceylon - Sri Lanka | 3,5 |
boekweit: soba cha - Japan | 3,5 |
digestieven | |
Grappa di Papa | 8,5 |
Misty: onze eigen vermouth met bloemen en planten uit Rotterdamse voedselbossen | 7,5 |
La Vieille Prune (42% vol) — Louis Roque, Dordogne | 7 |