Onderstaande tekst dient slechts ter indicatie.
huisgemaakt zuurdesembrood, boter, olijven | |
5-gangenmenu | 59,5 |
5-gangenmenu vegetarisch | 49,5 |
wijnarrangement | 37,5 |
à la carte | |
bbq tomaat, gerookte kefir labneh, bosui | 12,5 |
bietenterrine, geroosterde pruim | 12,5 |
kersen, blue meat radijs, kriek lambiek 'beurre blanc' | 15 |
dumplings, shitake, langoustine bisque | 12,5 |
huisgemaakte charcuterie: coppa, pancetta, lardo | 15 |
sashimi | 15 |
verse spaghetti, tonijnhart, eidooier | 18 |
bbq zeeduivel, aubergine, abrikozen-amba | 28 |
nagerechten | |
chocoladeterrine, fleur de sel | 8 |
vijgenbladijs | 8 |
huisgemaakte kaas, karamel, boekweit blondie | 15 |