Lux

Onderstaande tekst dient slechts ter indicatie.

focaccia, olijven
5-gangenmenu 57,5
5-gangenmenu vegetarisch 47,5
wijnarrangement 37,5
snacks
oester, rabarbergranita 4
ansjovis (4st.) 5
bordje kaas (3st.) 12,5
saucisson sec, pickles, huisgemaakte mosterd 8
à la carte
fritto misto 10
fior di latte, gegrilde perzik, basilicum 12,5
bietenterrine, holandaise, hazelnoot 12,5
beef coppa, gegrilde mais, shiitake 15
koolrabi, bulgur, oesterzwam, paddestoelenbouillon 15
verse spaghetti, tonijnhart, eidooier 18
inktvis, spitskool, miso 28
geroosterde eend, pompoencreme, jus 28
nagerechten
vijgentaart, creme fraiche 8
chocoladeterrine, fleur de sel 8
grijze duin, appel-gember jam, haverkoek 15
nagerechten
vijgentaart, creme fraiche 8
chocoladeterrine, fleur de sel 8
grijze duin, appel-gember jam, haverkoek 15
dessertwijn
Yoigokochi Yuzu 2020 (7%) Tsuru Ume - Hyõgõ, Japan 6
Natsu Mikan 2022 (7%) Heiwa Shuzõ - Wakayama, Japan 7
fris
san pellegrino bruisend mineraalwater 75 cl 6
huisgemaakte vlierbloesem cordial 3
naturfrisk framboos 25 cl 3,5
naturfrisk vlierbloesem 25 cl 3,5
naturfrisk indian tonic 25 cl 3
thee
groene thee: sencha kyoto - Japan 3,5
oolong thee: anxi ti kuan yin - China 3,5
zwarte thee: Ceylon - Sri Lanka 3,5
boekweit: soba cha - Japan 3,5
digestieven
Grappa di Papa 8,5
Misty: onze eigen vermouth met bloemen en planten uit Rotterdamse voedselbossen 7,5
La Vieille Prune (42% vol) — Louis Roque, Dordogne 7