Lux

Er is een proefmenu van 7 gangen voor EUR 45 (alleen per tafel), maar er kan ook à la carte gegeten worden.

7-gangenmenu (alleen per tafel) 45
voorgerechten
fior di latte met basilicum en olijfolie 10
huisgerijpte charcuterie: eendenham, lardo en guanciale 10
vitello tonnato 10
gebakken kippenhartjes met knoflook, peterselie en chilipeper 10
drie oesters à la flambadou 10
tussengerechten
verse spaghetti met geraspt tonijnhart en eidooier 13,5
verse gnocchi van zoete aardappel met citroen, chilipeper en huisgemaakte bottarga 13,5
ravioli met gekonfijte eend, spitskool, boter en salie 15
hoofdgerechten met wisselend bijgerecht
gebakken scholfilet met spitskoolcrème en mierikswortel 17,5
lamsbout met wilde paddenstoelen en jus 17,5
gebakken kalsfhart ‘alla saltimbocca’ met guanciale en salie 17,5
desserts
biancomangiare met karamel 6,5
chocoladeterrine met fleur de sel 6,5
tiramisu 6,5
gorgonzola dolce met perzik 6,5
dessertwijn
P’tite Cuvee, Cidrerie du Golfe – Bretagne, Frankrijk 6
Tokaji Szamarodni sweet 2012, Sajgo Cellars – Tokaji, Hongarije 6
Moscato d’Asti 2015, Bera Vittorio e Figli – Piëmonte, Italië 7,5
Vin Jaune 2009, Domaine des Marnes Blanches – Jura, Frankrijk 10
Tokaji Hárslevelü vieux ouillé 2007, Sajgo Cellars/Wouter de Bakker – Tokaji, Hongarije 6
Vernaccia di Oristano 2006, Contini – Sardinië, Italië 8
digestieven
Grappa di Brunello 2007, Capovilla 8,5
Grappa di Barolo 2006, Capovilla 8,5
La Veille Prune, Louis Roque 7
Rastafia, Domaine des Cavarodes 8
Amaretto di Mombaruzzo, Berta 6
Limoncello 6