Lux

Onderstaande tekst dient slechts ter indicatie.

huisgemaakt zuurdesembrood, kefirboter, olijven
aperitief
mousserend Vespri, Il ceo, Veneto, Italië 8,5
Misty cocktail met onze eigen vermouth 10
Nocino huisgemaakt 10
huisgemaakte soda wisselend 8,5
3-gangenmenu 49,5
4-gangenmenu 55
5-gangenmenu 65
wijnarrangement 40
losse wijnen uit het arrangement 8,5
à la carte
oester, mierikswortel (pst) 3,5
viskroket (pst) 7
saucisson 10
terrine 18
gerookte paddestoelen, sjalotten crème, zonnebloem pit 15
zoete aardappel gnocchi, gefermenteerde chili, bottarga 18
inktvis, kool, pompoenpit 18
zuurdesem pizza met tonijnhart en eidooier 18
zuurdesem pizza met mozzarella, kimchi&bisque 15
varkensrack, paddestoelen, aardappel, jus 28
nagerechten
purple haze 15
chocolade terrine, fleur de sel 9
druif-sorbet, biet molasses 9
nagerechten
St. Romain coffee Bourgogne, Frankrijk
espresso/koffie 3,5
dubbele espresso 5
cappuccino 4
Postcard Teas Londen, VK
groene thee: sencha - Japan 4
oolong thee: anxi ti guan yin - China 4
zwarte thee: sacchma - Iran 4
digestieven en sake
Grappa di Papa (45% vol) 8,5
La Vieille Prune (42% vol) — Louis Roque, Dordogne 8
Noix de Pays d ́Oc (17% vol) — Laurent Cazottes, Occitania 8
Yoigokochi Yuzu 2020 (7%) Tsuru Ume - Hyõgõ, Japan 6
Natsu mikan (7%) Heiwa Shuzō - Wakayama, Japan 6