Lux

Onderstaande tekst dient slechts ter indicatie.

huisgemaakt zuurdesembrood, kefirboter, olijven
aperitief
mousserend Donati Camillo, Malvasia 2023, Emilia-Romagna, Italië 8,5
cider Le Poiré, peer, Normandië 8,5
Misty cocktail met onze eigen vermouth 10
huisgemaakte soda wisselend 8,5
3-gangenmenu 49,5
4-gangenmenu 55
5-gangenmenu 65
wijnarrangement 40
losse wijnen uit het arrangement 8,5
à la carte
oester, mierikswortel 3
huisgemaakte charcuterie: coppa, lonza en lardo 18
gele biet, gerookte sabayon 12,5
gefrituurde aardappelkoek, yogurt, waterkers 12,5
gerookte oesterzwam, sjalottencrème, zonnebloempit 15
verse spaghetti, tonijnhart, eidooier 18
bbq zeeduivel, doperwten, beurre blanc 29,5
bbq procureur, rabarber, komkommer 29,5
nagerechten
chocolade sorbet, fleur de sel 9
grapefruit sorbet, magnolia 9
huisgemaakte en gerijpte kaas, hazelnoot praline 10
St. Romain coffee Bourgogne, Frankrijk
espresso/koffie 3,5
dubbele espresso 5
cappuccino 4
Postcard Teas Londen, VK
groene thee: sencha - Japan 4
oolong thee: anxi ti guan yin - China 4
zwarte thee: sacchma - Iran 4
digestieven en sake
Grappa di Papa (45% vol) 8,5
La Vieille Prune (42% vol) — Louis Roque, Dordogne 8
Noix de Pays d ́Oc (17% vol) — Laurent Cazottes, Occitania 8
Mii No Umeshu (10%) Mii No Kotobuki - Fukuoka, Japan 7
Yoigokochi Yuzu 2020 (7%) Tsuru Ume - Hyõgõ, Japan 6
Natsu mikan (7%) Heiwa Shuzō - Wakayama, Japan 6